Kursdeltagere

02.01.16
"Hei Rene!"
Trodde virkelig ikke at jeg skulle si at jeg er røyke fri, men noe må ha klikket på det siste kurset 11 november for siden har jeg hvert ikke røyker og er veldig glad og takknemelig. Falt og brakk lårhalsen før jul, og lå en god uke på sykehus, men tenkte ikke på røyk. Så et godt nyttår til deg, og jeg forteller gjerne om kurset ditt.
Klem fra røykfri Bjørg Helene

04.12.2015
"Hei igjen og takk for tilbakemelding."
Jeg møter mange mennesker hver dag, også de som ser så ulykkelig ut, med røyken i hånden.
Jeg bruker meg selv som eksempel at jeg har klart meg uten røyk i snart 1 år. Og selvfølgelig snakker bra om det kurset :) Jeg er ihvertfall veldig glad for at jeg har sluttet og jeg hadde ikke klart det hvis det ikke hadde vært for det kurset som du har holdt. Derfor liker jeg å snakke positivt om det kurset for jeg vet at det fungere :) og at det vil hjelpe de å komme seg ut fra avhengigheten hvis de tar det kurset hos deg.
God helg :)
Mvh
Asllan Idrizi

08.09.2015
"Takk for mail"
Gikk på kurs 11 september for 9 år siden og er fortsatt røykfri 
Mvh
Hege Karlsen

03.11.2014
"Har et spørsmål."
Har lest et sted at det er ca 90 % av de som har tatt kurset som blir røykfrie. Hvordan vet dere det? Tok kurset for snart fem år siden, har ikke blitt spurt etter det - hvordan det går. Er faktisk røykfri, har ikke tatt et eneste trekk og har heller aldri hatt lyst. Utrolig! Men er jeg blant de 90%, eller vet dere ikke? Med vennlig hilsen Kari B

28.10.2014
"Hei...
Vil bare få si etter å ha røyket i over 30 år, er jeg nå blitt en ikke røyker etter å ha lest boken ENDELIG ikke - røyker. Det har skjedd, det som jeg ikke har trodd noe på, at det var akkurat så lett å slutte som det står i boka. Det er nå tre uker siden jeg ble en ikke røyker og jeg VET at jeg aldri kommer til å røyke igjen. Det var like fantastisk å slutte å røyke som det står i boka. Jeg kommer til å anbefale alle røyker jeg kjenner til å lese boka. Har til og med kjøpt den i gave til eks svigermor :) Tusen takk, jeg gleder meg til fortsettelse på dette fantastiske livet jeg nå har fått:)

Mvh Edith Schander….."

11.06.2014
"Hei"
Jeg gikk på kurs hos dere for ca 8 til 10 år siden. Kan dere finne ut når jeg gikk hos dere slik at jeg vet hvor
lenge jeg har vært røykfri?
På førehand takk for hjelpen
hilsen ikkerøyker

03.01.2014
"Hei,"
15 Januar er det to år siden jeg sluttet å røyke etter å ha vært på oppfølgnings kurs hos dere. Fra den dagen har jeg vært totalt røykfri og det er så herlig. Kan si at jeg så godt som ikke tenkt at jeg har lyst på røyk etter den dagen :)
Hilsen en veldig glad røykfri dame:)
Elin Oeveraas

30.12.13
"Kjære Rene'
Over 4 måneder siden jeg sluttet å røke. Det er nå svært enkelt og en vedvarende glede å være ikke-røker.
Mine omgivelser er ganske målløse over at dette har gått så bra.
Mange takk skal du ha.
Jeg ønsker deg et riktig godt 2014.
Med vennlig hilsen,
Halfdan"

30.12.13
Takk for at du hjalp meg ut av fella, nå er det snart to år siden!
Mvh
Bente Jelsa

29.12.2013
"Hei og takk!"
Jeg har ikke vært på kurs hos dere, men har sluttet å røyke ved hjelp av Allen Carrs rosa bok: Endelig ikke - røyker for kvinner. Jeg trodde oppriktig da nesten alle gikk ut for å røyke på julebord og fester, at jeg aldri kom til å få det morsomt igjen. Heldigvis tok jeg feil, det er mye morsommere å være Ikke-røyker på alle måter. Takk til alle som jobber med å formidle Allen Carr.
Riktig godt nyttår 2014
Hilsen Brynhild Seim

06.11.13
"Hei!"
Fortsatt en glad ikke røyker.Idag har jeg gitt nummeret ditt til fire stykker og sikker på At de kontakter deg, ett par er gravide og kjempe motivert Takk for hjelpen til å slutte å røyke.
Anita Hals

Mars 17, 2013
Hei Rene',
Før Allen Carr's EasyWay sluttet jeg mange, mange ganger kan jeg fortelle deg. Var så heldig å ha lest boken før jeg deltok på et av dine kurs. I dag feirer jeg 2 år som ikke-røyker. Jippi!! Det er så herlig å være fri for de stinkende sigarettene. Nå hender det ikke en gang at jeg får lyst på en røyk. Det hadde jeg aldri trodd ville kunne bli en realitet. Men det er det, med god hjelp av
EasyWay. Jeg er FRI!
Vennlig hilsen
Ingvald Frøystein

02.01.2013
"Hei og eit riktig godt nytt år."
Vil berre få lov å takke for kurset eg var på i Bergen 17. januar i fjor.
Eg har blitt 100% røykfri og det er meir enn eg hadde forventa. Ikkje
ein einaste røyk har eg hatt sidan kuret og eg er faktisk aldri så
lite stolt over meg sjølv for nettopp det. Kurset du holdt i Bergen
satte meg i stand til å få eit nytt liv uten å vere avhengig
Så tusen takk, helsing
Arild Brandshaug

02.01.13
Hei og eit riktig godt nytt år. Vil berre få lov å takke for kurset eg var på i Bergen 17. januar i fjor. Eg har blitt 100% røykfri og det er meir enn eg hadde forventa. Ikkje ein einaste røyk har eg hatt sidan kuret og eg er faktisk aldri så lite stolt over meg sjølv for nettopp det. Kurset du holdt i Bergen satte meg i stand til å få eit nytt liv uten å vere avhengig av noko. Så tusen takk, helsing Arild Brandshaug

Desember 19, 2013
Enig med deg Frank, vet inte vad som skedde men rökfri sen snart 5 månader:) ingen som helst lust på rök:)

Mika Baloo Mãntylâ

November 28, 2012
Takk takk frøken! nå er det over 18 måneder siden du hadde kurs for oss på Laerdal Medical i Stavanger. Og jeg har til dags dato ikke tatt ett eneste trekk av røyk elelr følt noe som helst lyst på røyk. Jeg røykte minst 2 pakker tobakk type Rød 3 pr. uke før kurset. Sluttet iløpet av kursdagen. Jeg vet ikke hva du har gjort, å ikke tror jeg på hypnose. Men for min del betyr det ingenting, noe skjedde den dagen.
Frank Johannessen.

13.11.2012
"Hei Rene',"
Beklager litt seint svar fra meg. Vi er fremdeles tobakkfrie her :-) Vi stiller gjerne som referanser!
Fortsatt lykke til!
(PS! Jeg sender alle røykere og snusere i din retning!)
Mvh
Anders og Kaba MøllerUndall AS

Oktober 29, 2012
Hei! Jeg har det bra, og har vært røykfri siden kurs på Hummeren Hotel 6. mars i år:)))))
Fantastisk!!!!! Jeg har vært levende reklame ofr kursopplegget ditt nå;), og skal sende e-post til venner og kjente!
Lykke til med kurs!
Mvh Inger

Juni 15, 2012
Hei. Ville bare fortelle at jeg har vært røykfri siden jeg gikk på kurs hos dere 2. desember 2003. Hadde aldri trodd at jeg skulle klare det siden jeg hadde forsøkt flere ganger forut for kurset, men sannelig har jeg ikke vært flink jente. Det til tross for at min mann fremdeles røyka da jeg slutta. Han har vært røykfri siden januar 2006, så nå har vi et røykfritt hjem. (Han gikk for øvrig ikke kurs hos dere, men ble nok påvirket av at jeg hadde klart det). Ha en flott dag videre.
Vennlig hilsen Helga ☺

Juni, 14 2012
Takk, kjære Rene! Jeg er fortsatt røykfri, savner det ikke, og kunne ALDRI tenke meg å starte igjen.
Takk for flott kurs - det virker!!
Mvh Lillian Brenne :-)

14.06.2012
"Hei :O))"
Fortsatt røykfri både mannen min og jeg!
Veldig deilig.
Har anbefalt deg til flere og har kollegaer og venner som har blitt røykfrie.
Ønsker deg en riktig god sommer!

Men Vennlig hilsen
Gry Kristiansen

Januar 18, 2012
Hei, Tenkte vi skulle komme med en liten tilbakemelding nå nesten 1 år etter kurset. Vi er fortsatt røyk- og snusfrie. Vi er ikke i nærheten av å tenke tanken engang! Nå har vi det slik vi liker å ha det. Takk for et flott kurs!
Mvh Anders Møller

Januar 10, 2012
Hei Rene´
I morgen er det fem år siden torsdag 11.januar 2007, da jeg deltok på kurs med deg i Oslo. Jeg var kronisk kjederøyker og røykte ca 40 sigaretter om dagen i en alder av 26 år. Jeg hadde null viljestyrke når det gjaldt å motstå røyken, og trodde at jeg var fanget til denne faenskapen for resten av livet. Det er derfor ikke noe annet enn et mirakel at jeg siden den ettermiddagen i begynnelsen av 2007 ikke har vært i nærheten av å ha lyst til å tenne en sigarett. Fortsatt fem år senere gjør tanken på å ta et drag av en sigarett meg fysisk kvalm. Jeg er i bedre form enn noen sinne og setter pris på hver dag som jeg slipper å forgifte meg selv med sigaretter. Jeg skulle ønske jeg kunne greie å overtale flere av mine røykende venner og familie til å gå på kurset, men det skygger ikke for gleden over at jeg selv er ute av nikotinfellen. De 2000 kronene kurset kostet har uten tvil vært mitt livs beste investering. Det er rart når jeg skriver det så blir jeg nesten redd av tanken på at hadde jeg ikke funnet Easyway så hadde jeg sikkert vært avhengig enda. Det er skremmenede, men samtidig helt fantstisk.
Takknemlig hilsen,
Kristian Sæterhaug

02.01.2012
:-) Reklamerer ikke for så mye, men når det gjelder røykeslutten, er jeg grenseløs :)
Kyrre Fjeldvik

September 22, 2011
Hei René og Easyway Norge!
Jeg vil bare fortelle historien min. Jeg sluttet å røyke med Allen Carrs Easyway 3. februar 2004. Da lå klinikken i Oslo.
Jeg er fortsatt ikke-røyker og en lykkelig sådan. Siden jeg sluttet for sju og et halvt år siden (wow, så lenge allerede?), har jeg ikke hatt lyst på røyk.
Når jeg ser mennesker som røyker (noe som for tiden er veldig sjelden), tar jeg meg i å bli superglad for at jeg ikke er i deres sko. Jeg tenker at "jammen var jeg flink som tok det riktige valget i 2004". Også klapper jeg meg selv på skulderen litt, da... ;o)
Å slutte å røyke er en av tingene jeg er mest stolt av å ha gjort her i livet, og jeg må si som flere andre som har sluttet med samme metode; at det var "skuffende" enkelt! Hadde jeg visst at det var sååå enkelt, og skulle bli sååå befriende, hadde jeg da aldri latt meg selv røyke i hele tretten år, tjue om dagen, med askebegeret på nattbordet. :-o
Tusen, tusen takk til Easyway!
Med vennlig hilsen Rita fra Røyken (jeppda, Røyken kommune, ironisk nok). :o)

June 1, 2011
Hei Rene´
Hos meg er alt bra, nå har jeg vært røykfri siden 4. oktober 2010. Etter mitt tredje kurs hos deg, hadde jeg egentlig ikke tro på meg selv siden jeg ikke hadde klart å slutte etter kurs 1 og 2. Jeg har nå ikke lyst på røyk og hater til og med lukten av det. For en uke siden, 23. mai, ble jeg mamma for andre gang og alt er bra med babyen. Jeg vil takke deg så mye for hjelpen og vil se at jeg egentig er veldig sint på meg og selv for at jeg ikke har vært hos deg før og fortsatte å være slave av røyken. Du gjør en super jobb! Nå prøver jeg å overtale min mann for at han kan være med på dette kurset, hvis ikke her i Norge, kanskje i Tyrkia!
Ønsker deg en god dag videre og snart en god sommer. :)
Med vennlig hilsen,
Cefayil Erdem.

September 23, 2010
Min røykesluttehistorie!

 Nå er det seks år siden jeg sto der midt på gulvet, svett i hendene og lurte på hva jeg hadde gjort. Jeg hadde rett og slett meldt meg på et ikke-røykekurs. Flere ganger hadde jeg lest boka (Endelig ikke-røyker) men lagt den fra meg like mange ganger. Jeg hadde bestemt meg for å overraske samboeren min med å slutte å røyke mens han var på reise med jobben. Han røyket ikke, og hadde mer enn en gang sagt at det var helt i orden om jeg sluttet å røyke. Jeg dro på kurs en drøy uke etter påmelding, og røyket mye de dagene i forkant. Samboeren min og jeg hadde snakket om at vi var klare for å bli tre, så da måtte jeg definitivt stumpe røyken. Jeg hadde ikke fortalt til mange at jeg skulle slutte fordi jeg regnet med at jeg ville mislykkes, så jeg dro i all hemmelighet til kurslokalet. Jeg ville slutte, men følte ikke at viljestyrke var min sterkeste side. Kursholderen fortalte at 90% av deltakerne sluttet å røyke etter kurset. Helt uten viljestyrke. Jeg var sikker på at jeg tilhørte de 10 % som ikke klarte det. Vi hadde en del motstand vi som deltok sammen. Skeptiske og fulle av gode unnskyldninger. De samme unnskyldningene som kursholderen hadde da hun røyket. Alle var vi vel litt tvilende på om det ville gå bra, men etter hvert som klokka gikk, ble tvilen snudd til tro. Akkurat hva det var som gjorde at jeg klarte det, vet jeg ikke, men jeg er fortsatt røykfri og det var en lek å slutte! Min samboer ble overrasket og vi har fått to barn. Jeg brukte ti år på å røyke og seks timer på å slutte, så jeg velger å kalle meg en vandrende suksesshistorie! Jeg blir full av iver og glede hver gang jeg oppdager en som vil slutte å røyke, for det er ingenting som er kulere enn å sende folk på kurs og høre at de har klart det. De også!

Med hilsen
Ane Lillethun Østerman

September 22, 2010
"Hei Rene´!!
Vil bare sende en hilsen fra meg til deg - i dag har jeg vært røykfri i
ett år!! Jeg var på kurs 21. september i fjor. Året har vært toppers. Det
har vært jul uten røyk, påske uten røyk, ferie uten røyk….. Oppdaget at
det var jo ikke noe å "mase med" - jeg var jo ikke-røyker…..
Jeg har fått et betydelig bedre liv, min mann (aldri-røyker) er veldig
takknemlig og helsen er betydelig bedre. Jeg hadde lyst til å legge ved to
bilder tatt i fjor, dagen før kurset. Det første er en guffen illustrasjon
fra slik det så ut på kjøkkenet. Det siste kan kanskje best sies å være en
illustrasjon på "RUIN". Men jeg dropper det!
Jeg er veldig takknemlig for at dette kurset var det rette for meg - jeg
har fått et bedre liv!! Håper at det virker for andre også. Det er derfor
jeg "reklamerer" etter beste evne når jeg dumper borti noen som sier de
ønsker å slutte å røyke!
Hilsen fra en som har gått fra å være GIR (glad ikke-røyker)
Til å bli en LIR (lykkelig ikke-røyker)

Lillian


(14.02.2010)
Hei og HÅ
Nå har jeg endelig lest hele boka til Allen Carr. Tror det er 5 eller 6 år siden jeg
kjøpte boka Easyway.Har lest boka 3 gang, men aldri hele boka før nå.Tenk så dum man
kan bli. Endelig føler jeg meg som en ikke røyker. har nå vært røykfri i 5 dager.Min
mann røyker, det som er forskjellen fra alle de andre gangene jeg har prøvd å slutte
er at nå føler jeg ikke noen form for misunnelse eller savn når han tar en
røyk.Tusen takk til Allen Carr og Easyway.

Hilsen Astrid Ekeberg

(04.02.2010)

Heisann Renè ;0)

 Eg lovde deg jo å senda deg en e-post om kossen deg går med meg. Og til det kan eg berre sei at det går strålanis...;)
Har i dag et juileum så hette 1 år røykfri;);););)Så eg tenkte det va ein grei dag og sende deg et brev... Et at mine bedre jubileum kan en sei..
E so gla eg blei"tvinga" inn på kurset ditt den dagen,og en kan vel med sikkerhet sei at eg var meget meget skeptisk te deg
og kurset ditt...unnskuld..;);)men lovde å ha et opent sinn jaffal og høyra på ka du hadde og sei... (Men eg va jo kjempetrøtt og ville berre heim ;);)
Og heldivis den gangen fekk du rett,fullstendi rett,kurset du hadde var heilt
konge;);) det e jo eg et levande bevis på;)
Ikkje en dag,et minutt har eg hatt lyst på røyk...heilt sant..mine venner og familie va rimeli sjokka den første tia når di såg at det faktisk va sant...
eg va endeli røykfri,eg tenkte berre på og jore akkurat det du sa på kurset at me
sku jera,hengte lappen på kjøleskapet,les litt på den av og til berre
for og "minna" meg sjøl på kor flink eg var;););)og for meg var dette med og synes
synd på di som røyker vikti,eg e ikkje blitt ein fanatisk ikkjerøykar,kan forsatt
vara med folk ut når di må røyker og kan sitte på røykerommet her ombord men
foretrekker og sleppa:):)
En annen flott ting er at min datter stumpa røyen dagen etter meg,og hu er også
forsatt en ikkjerøykar;);)pluss at 2 venninner av meg og er slutta som et resultat
av at når eg klarte det måtte jo di klare det....for eg va storrøykaren i gjengen
som forsvarte røyken "min" i ett og alt.
Som et resultat av at eg er blitt en kjempekjekke ikkjerøykar..he he har eg kunna
unnt meg sjøl noke eg alltid har hatt lyst på;) så no går mine tidlegare røykepengar
pr mnd( 2500-3000kr) til en kjempeflott mercedes cabriolet;);) tenk så mykje meir
glede eg har av den enn da og røyke ;);)
Så igjen TUSEN TUSEN TAKK til deg Renè for et fantastisk flott kurs;);) ditta kan
du:):)

Store klem til deg frå Signy Rosenbäck (nattkokken på Far Saga)
ps! sende deg et skrytebilde av meg sjøl og bilen;);)

(16.01.2010)
Hei ! Vil bare fortelle at det er et år imorgen siden vi ble ikke røykere, og det er helt strålende. Vi har ikke rørt en eneste røyk siden kurset så vi er kjempeglade for et så bra kurs. Tusen takk !

Vennlig hilsen Reidun og Allan


(08.01.2009)
Hei Rene :-)
Takk for et fantastisk kurs.
Ville bare si at jeg har prøvd med "viljestyrkemetoder" mange ganger, og aldri holdt
lenger en 1-2 dager.
Denne gang fins det ikke sug etter røyk i det hele tatt.
Å ta seg en røyk igjen virker nesten like dumt nå, som å stikke seg med en kniv....
Heg er defintivt en lykkelig ikkerøker...
Så dette easyway kurset ditt funker hvertfall for meg... KNALLBRA :-)

med vennlig hilsen
Gunvald Falkum
Leder Utleieavdeling / Hovedverneombud Risa AS(27.11.08)
Hei
jeg er en dame på 51 år og mandag den 24.11. ble jeg ENDELIG IKKE RØYKER.
Jeg har lest boken 2 ganger.
Den første gangen leste jeg den på to timer, stumpet røyken, og
begynte å røyke igjen etter 3 timer.

Men det var tydligvis noe i den boken som hadde festet seg i min
røykfyllte hjerne.
Etter en mnd tid, begynte jeg å lese boken igjen, men denne gangen
LESTE jeg. Og 1 uke etter visste jeg at jeg hadde tatt min siste røyk.
Dette er helt utrolig, ikke bare har jeg sluttet å røyke, men ikke har
jeg sug etter røyk eller sug etter søtsaker eller noe slikt. Jeg har
bare rett og slett blitt helt forandret, i positiv retning. Er blid og
fornøyd, kan gå i bakker jeg peste meg opp før. Og alt dette etter
bare 4 dager.

Dette hadde jeg aldri klart uten denne boken.

Så jeg vil ønske alle en riktig god jul og TUSEN TUSEN TUSEN TAKK FOR
BOKA.

Stoooor Klem og hilsen
fra Britt i Rælingen.
ps
Jeg anbefaler boken til alle jeg prater med også legen.
Ha en fin dag


(20.11.2008)
Hei.
Jeg tenkte kanskje dere var interessert i å høre fra en som gikk på
kurs i Sandvika 8.januar i år. Jeg klarte å slutte på kurset, og har
vært røykefri siden. Det er ikke fristende med røyke lenger. Tusen takk
for at dere klarte å få meg røykefri etter mange år med røyking.

Vennlig hilsen
Kirsten Lillethun


(27.10.08)
Hei Easyway..
Jeg har nettopp feiret min 2 årsdag som røykfri! Veldig behagelig.. Aldri
mer!!! TAKK SKAL DERE HA!!

Hilsen Ragnhild TveitJa, - for noen år siden sa jeg at søren heller om Dagfinn Høybråten skulle få lov til å bestemme i mitt hus. Dette var mens han var helseminister og diskusjon om røykeloven skulle komme.

Men nå ved inngangen til 2007 har mitt hjem og mine lunger vært frie for røyk i tre år.
Jeg har røkt i 45 år og da jeg nærmet meg 60 år ble jeg nok etter hvert mere og mere motivert til å slutte, men gjorde ikke seriøse forsøk før jeg hørte om kursene her i Easyway. Samtidig var det kolleger rundt meg som hadde prøvd dette, samtidig som jeg leste bl.a i VG om folk med røykebein som satt i rullestol. En ekstra pådriver var i verksettelse av røykeloven. Altså ble 4.februar 2004 en stor dag i mitt liv.
Fantastisk kurs som jeg ikke har angret en dag på.
Ikke en dag med røykesug.
Ikke en dag med abstinenser.
Plages ikke noe særlig med andre som røyker, men kan være litt sjenerende på perronger etc. hvor mange stressrøyker før tog skal gå og på taxfree-båter til Sverige, hvor folk fortsatt har anledning til å røyke innendørs.(Colorline mellom Sandefjord og Strømstad).
Ble avhengig av Extra tyggegummi...,men det skryter bare tannlegen av!

Vidar Knai
StabekkJeg har deltatt på Allan Carrs røykesluttkurs for 2,5 år siden har virkelig sluttet å røyke. Mange ganger forut for dette kurset prøvde jeg å slutte, men greide det bare en liten stund og så var det tilbake til gamle røykevaner, ja, jeg røkte kanskje mer enn før.

Dette kurset hjalp meg til å slutte, og jeg har aldri (skriver aldri) hatt lyst på røyk igjen. Det lukter vondt og jeg skjønner ikke at jeg kan ha røkt i 40 år opptil 20 pr. dag.

7 kilo har jeg pådratt meg og ikke greid å få av, men 8. januar starter jeg på Grete Rhoede kurs og håper å få dem av til bikinisesongen. Jeg er 66 år og synes jeg har vært flink, men dette kurset kan jeg virkelig anbefale.

Turid GrattumMin samboer og jeg hadde snakket en liten stund om å prøve å få barn. Men jeg ville slutte å røyke først så jeg slapp å ha dårlig samvittighet for det under det eventuelle svangerskapet. Dessuten syntes jeg det ikke var noe helsebringende for meg heller. Jeg meldte meg på kurs, og hadde ca 10 dager på meg fra påmelding til kursstart. Jeg husker veldig godt den dagen kurset var. Jeg var rett og slett veldig redd og nervøs. Jeg var i grunnen sikker på at jeg ikke skulle klare å slutte i det hele tatt. Jeg kjente ingen som hadde gått kurset, og de fleste var ganske skeptiske. Det var i grunnen jeg også. Men jeg var samtidig desperat etter å slutte. Jeg var så utrolig lei av å røyke. Jeg husker at jeg lenge tenkte at " jeg kan slutte når jeg vil." Men jeg aner ikke hvilke dag det ikke gjaldt lenger. Jeg var rett og slett under røykens kontroll. Kurset var veldig bra. Vi som var kursdeltakere deltei grunnen samme tanker. Da vi tok den siste røyken på slutten av kurset, var jeg veldig lykkelig samtidig som jeg tenkte på om det virkelig kom til å være den siste røyken i livet mitt. Jeg har enda ikke røyket, og savner det overhodet ikke. Det er faktisk helt sant at man går fra kurset, og har ikke noe lyst på røyk. Det er rett og slett helt vanvittg å tenke på at jeg har brukt så mange år av livet mitt på røyk. Skulle ønske jeg sluttet mye før. At jeg aldri tente den første. Og det er egentlig det jeg opplevde på kurset. Jeg stilte tiden tilbake til den gangen jeg tente min første røyk. Men denne gangen tok jeg et annet valg; jeg tente den ikke. Og det er så deilig.

Jeg ble gravid to månder senere, og er nå lykkelig mor til en liten jente. Jeg vet at veldig mange jenter ikke greier å slutte selv om de er gravide. Og de sliter veldig med dårlig samvittighet. Det skjønner jeg godt. Håper de bare kan gå på kurs først, så kan de kose seg gjennom graviditeten.

Selvfølgelig ønsker jeg at alle andre også skal slutte!

Lykke til!
Ane Lillethun