Allen Carr

Historien om Allen Carr sin metode for å slutte å røyke


Allen Carr ble ferdig utdannet som revisor i 1958. Han var svært vellykket som rivisor, men hans avhengighet som gjorde at han kunne røyke inntil 100 sigaretter om dagen fikk ham til å fortvile. Etter utallige mislykkede forsøk på å slutte ved hjelp av viljestyrke metoden, oppdaget han endelig i 1983 hva verden hadde ventet på - den enkle måten å sluttte å røyke på - the Easy Way to Stop Smoking.

Etter å ha forlatt jobben som revisor for å bidra til å kurere verdens røykere, bygget Allen opp et globalt konsept med en solid markedsposisjon. Markedsposisjonen var et resultat av de svært gode resultatene basert på hans metode. Han var anerkjent som verdens ledende ekspert på å hjelpe røykere til å slutte. Røykere fløy inn fra hele verden til å delta på hans kurs ved klinikken i London. Nå består Allen Carr sitt nettverk av mer enn 150 røykeslutt klinikker i over 50 land globalt.


Allen Carr's Easyway bok, "Endelig ikke-røyker", er nå blitt internasjonal bestselger, og solgte over 13 millioner bøker i mer enn 38 forskjellige språk. Tusenvis av røykere slutter å røyke enkelt og smertefritt ved å delta på en av Allen Carr's Easyway klinikker. Tusenvis av røykere har sluttet enkelt og smertefritt ved å delta på en av Allen Carr's Easyway klinkker som kan vise til en suksessrate på mer enn 90 prosent. Easyway garanterer at du vil finne det lett å slutte eller pengene tilbake.

Desverre døde Allen Carr 29 november 2006.

Han vikk uhelbredelig lungekreft sommeren 2006. Det virker sannsynlig at de årene han brukte for å kurere røykere i røykfylte kursrom på hans klinikker kan ha bidratt til denne sykdommen.

Før sin død sa Allen "Siden jeg røykte min siste sigarett, for 23 år siden, har jeg vært den lykkeligste mannen i verden, jeg fortsatt føler den på samme måte i dag".

Alle som jobber hos allen Carr's easyway fortsetter med å jobbe utrettelig for å sikre at Allen's arv oppnår sitt fulle potensial og den verdensomspennende organisasjonen fortsetter å vokse på en eksepsjonell hastighet.