Kursleder Rene' V. Adde

 Jeg heter Rene' Adde og leder Allen Carr's kursvirksomhet i Norge.

Vi er en del av en global organisajon som hjelper røykere over hele verden til å slutte å røyke med hans 32 år suksessrike metode - EASYWAY.

Etter 23 år som storrøyker, sluttet jeg ved hjelp av hans bok som er oversatt til Norsk med tittle "ENDELIG IKKE-RØYKER". Det er 13 år siden og jeg kan enda ikke få sagt hvor glad jeg er for å være ferdig med og fri fra mitt liv som røyker! TUSEN TAKK ALLEN CARR!!

Jeg ble så interessert i hvordan en liten bok kunne gjøre det så lett å slutte! Jeg så bak i boken at det fantes klinikker over hele verden med en i Oslo! "YES" tenkte jeg. Jeg måtte bare ta kontakt med de fordi jeg ville bli kursleder og hjelpe andre med å slutte med denne EASYWAY som gjorde det så lett for meg!

Jeg har nå holdt kurs 11 år. Jeg har hatt stor glede av å ha hjulpet 1000-vis av røykere ut av fellen. Jeg elsker jobben min og har drevet Allen Carr's Easyway klinikk i Norge siden 2008.

Noen som kommer på kurset tror at Allen Carr var Amerikansk, fordi - jeg er Amerikansk, men han var fra England! Selv har jeg utdannelse fra University of Utah i USA. Jeg flyttet til Norge i 1983 sammen med min nåværende mann, og jeg lærte meg flytende norsk ute aksent. Jeg har 3 flotte, voksne barn, og er i gang med å videreutdanne meg til å bli sertifisert coach med fokus på helse realiterte utfordringer.

Allen Carr's klinikker er i over 50 land nå, med ca 150 klinikker. Norges klinikk ligger i Sandvika rett ved siden av togstasjonen så det er veldig lett å finne frem til oss. Flytoget stopper der hvis du skulle ta en dagstur fra en annen by i Norge. Jeg reiser gjerne til andre byer til både bedrifter og arrangerer kurs for private og synes det er alltid spennende! Andre byer enn Sandvika er Bergen, Trondheim, Tromsø, Kristiansand, Haugesund, Stavanger og Sandefjord.

Alle vi som jobber med Allen Carr's Easyway verden over har vært storrøykere selv og vet hvordan det er å være en røyker og hvordan det er å slutte med denne metoden. Jeg har holdt mange bedriftskurs over hele landet og trives godt med det og har meget gode resultater. Allen Carr holdte mange røykesluttkurs før han skrev boken som mange kjenner til i Norge som "Endelig ikke-røyker". Det finnes mange som anbefaler oss både privatpersoner, bedrifter og kjendiser. Gjør det lett for deg selv og andre du kjenner som vil slutte. Easyway metoden hjelper også med å slutte med snus og e-sigaretter.

Jeg er stolt av det jeg har oppnådd, og jeg er svært glad for at jeg kan hjelpe så mange med å slutte å røyke med denne lettvinte måten å slutte å røyke på.
Velkommen til en ny tilværelse som en lykkelig ikke-røyker!

Med vennlig hilsen,
Rene'
Daglig leder/kursleder