Vi får deg raskest i mål

Andre røykesluttmetoder kan få deg til å slutte. De lykkes i omlag 10% av tilfellene. 90% av røykerne mislykkes med de andre røykesluttmetodene. Prøver du på egen hånd med viljestyrke har du 5% sjanse for å lykkes. 95 av 100 mislykkes i sin røykeslutt når de bruker viljestyrkemetoden. Det er med andre ord dokumentert nesten virkningsløst å slutte med viljestyrke og medikamenter.

Men til gjengjeld fører viljestyrkemetoden og nikotinpreparater til at røykeren erfarer vonde abstinensplager og blir eksponert for alvorlige bivirkninger fra medisiner.

Heldigvis finnes Allen Carr's Easyway. Metoden har høyest dokumentert suksessrate i markedet. Dette betyr at hvis du velger Allen Carr's Easyway, så bruker du raskeste vei til målet om å bli endelig ikke-røyker.
  • Vi lykkes ikke med alle røykere. Men vi kommer veldig nær. 90% av røykerne er ikke-røykere etter 3 måneder, basert på vår pengene-tilbake garanti.
  • Vi lykkes med både tunge langtidsrøykere, 5-om-dagen røykeren, selskapsrøykeren og røykere i alle aldre.
  • Røykere som har prøvd de fleste andre røykesluttmetoder -- det vil si røykere som har lidd nederlag på nederlag og holdt ut både plagsomme abstinenser og bivirkninger som ofte følger med -- ender opp hos oss. Vi har like høy suksessrate med denne gruppen røykere.
  • Hvis du er i en spesiell livssituasjon som krever at du skal slutte raskt -- graviditet, en viktig dato i livet etc -- så virker Easyway umiddelbart og permanent. Kurset tar kun 5-6 timer. Du bruker kun en dag. DATOER
  • Mange røykesluttmetoder krever at du investerer lang tid, går gjennom en smertefull nikotinreduksjon og skal snakke ut om savn, depresjoner og så videre i en gruppe. Heldigvis er Allen Carrs Easyway forskjellig. Hos oss er det ikke nødvendig å ha det leit og vondt. Du forlater vår klinikk uten å ha måttet "åpne" deg, men med svar på alt du ønsker. Du går ut av kurset allerede som en ikke-røyker. Du går ut av kurset uten å føle savn eller bli deprimert. (Det er det nemlig ingen grunn til). Du er full av energi og føler både lettelse og stolthet over å ha nådd målet ditt.
  • Hva hvis du ombestemmer deg og ikke vil slutte likevel, selv om du har meldt deg på kurs, eventuelt sitter på kurset vårt? Alle kunder av Allen Carrs Easyway velger selv om og når de vil slutte, men pengene-tilbake garantien gjelder for alle.

Det er tusen grunner til å velge oss. Egentlig burde vi si millioner av grunner. Det er nemlig millioner av røykere som har sluttet hos oss siden 1983. Spør du dem, vil de si: "Heldigvis finnes Allen Carr's Easyway."

Meld deg på her >>