Vi bruker mer tid og ressurser på røykekutt enn andre

Vi bruker mer tid, energi og ressurser på røykeslutt enn andre tilbydere av røykesluttmetoder. Med mye over 100 klinikker i over 50 land, arbeider vi bokstavelig talt døgnet rundt med røykeslutt.

Røykeslutt er vår hensikt og vår lidenskap. Fra kursleder-kvalifikasjoner, opplæring, systemet vi leverer og kontakten med kundene -- så hviler vi aldri. Og vi nekter å inngå kompromisser. Uansett hva det koster, kommer ditt røykeslutt først.
  • Hver kursleder har selv vært storrøyker og sluttet med Allen Carr's Easyway. Alle kursledere ofrer bedre betalte jobber for å hjelpe andre røykere til et rent, naturlig og effektivt røykeslutt.
  • Hver kursleder har i gjennomsnitt fått oppunder 12 måneders trening i verdens ledende røykesluttmetode, Allen Carr's Easyway metode. Innenfor helsefeltet arbeider de utelukkende med røykeslutt, i motsetning til de fleste leger, helsesøstre, farmasøyter og såkalte eksperter som tilbyr røykesluttkurs på siden og uten å ha det som spesialitet.
  • Alle våre kursledere trenes, coaches og videreutvikles gjennom et krevende program som pågår hele tiden. Hver kursleder er en del av internasjonalt nettverk med 150 klinikker i over 50 land hvor erfaringer og kompetanse deles og trenes inn kontinuerlig. Normalt arbeider leger, helsesøstre og såkalte eksperter på egen hånd og har røykeslutt som bigeskjeft. Vi er dedikerte til røykesluttt. Vi tillater ingen av våre kursledere å ta andre oppdrag innenfor helse, terapi eller liknende. Slik sikrer vi at hver kursleder leverer vårt system og er i stand til å takle enhver røyker, trygt, sikkert og på en hyggelig måte.
  • Våre kursledere er spesialister innen verdens mest effektive metode for røykekutt, Allen Carrs Easyway. Leger, farmasøyter og helsesøstre har ingen trening fra studietiden innen røykeslutt. Våre kursledere forstår røyking og røykeslutt. Leger har studert biokjemi og lærer om sykdommene som følger av røyking. De lærer ikke hvordan man hjelper andre til røykestopp.
  • Våre kursledere har fått blitt godkjent av Allen Carrs Easyway franchise, som holder den høyeste standarden og de strikteste kravene i verden innen vårt felt, som er røykeavvenning.
  • Vi har 150 klinikker i over 50 land og driver dedikert kun med det som er vår oppgave og lidenskap i verden: Å gjøre det mulig for alle røykere å slutte på enkel, naturlig og behagelig måte, uten viljestyrke, vonde abstinenser og uten medikamenter.
KURSDATOER

PÅMELDING