En behagelig opplevelse

Allen Carrs Easyway tilbyr deg rask og varig lettelse fra plagene og belastningene ved å røyke, fra redselen for sykdommer, presset fra omgivelser og fra deg selv. Allen Carrs Easyway tilbyr deg også et naturlig, rent røykeslutt uten de vonde abstinensplagene og bivirkningene som andre røykesluttmetoder forårsaker.

Hvert kurs tar 5-6 timer og er over på en dag. Kurslederen din er høflig og profesjonell. Du røyker som normalt. Du får svar på spørsmål. Kanskje du bare vil følge med uten å delta veldig mye. Kurset har ingen skremselstaktikk. Ingen gimmicks. Det er behagelig og morsomt. Trekk så pusten dypt -- du får igjen styringen på helsen din og livet ditt. Endelig ikke-røyker.
  • Røykeslutt med Allen Carrs Easyway er en totalt forskjellig opplevelse. Du vil oppleve fraværet av pekefingre, abstinenser, savn og depresjoner som en opptur.
  • Ingen behov for motivasjon, viljestyrke eller slit etterpå.
  • Oppfølgingskurs hvis du føler for det. Pengene-tilbake uten et eneste spørsmål fra oss. Du har ingenting å tape.
  • En email eller en telefon er alt som skal til for å sette igang. Du tas imot av vårt team som snakker ditt språk, som alle har vært storrøykere, og som forstår hvordan du har det og hvordan du liker at ting skal være.